PACKAGING MACHINES & MATERIALS

LineaPack

Het gebruik van technologisch geavanceerde systemen, de meest innovatieve op de markt en het innovatieproces van het bedrijf, plaatst LINEAPACK GROUP in de richting van continu onderzoek en ontdekking van verschillende producten en materialen die op de markt worden gebracht. Deze keuzes hebben ertoe geleid dat het bedrijf vandaag in staat is om producten te maken die specifiek zijn ontworpen voor de behoeften van elke individuele klant.

Het machinepark is in de loop van de tijd uitgebreid, samen met het personeel van technici en het magazijn voor reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat klanten altijd snelle en geldige technische assistentie krijgen.

Met de ervaring die is opgedaan in de eerste jaren van activiteit heeft LINEA PACK een gepatenteerde machine bedacht. Een nieuw type horizontale wikkelmachine, De WRAPPACK , die een revolutie teweeg heeft gebracht in het verpakkingsproces en verpakkingsconcept dankzij zijn eenvoud, veelzijdigheid en kosteneffectiviteit.

Tot slot, van de verschillende producten die op de markt worden gebracht, valt het CRYOVAC krimpkous polypropyleen op, geleverd als een geautoriseerde SEALED AIR- distributeur .

Bekijk onze producten van LineaPack
icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.