PACKAGING MACHINES & MATERIALS

Pieri

PIERI is een Italiaanse fabrikant van verpakkingsmachines met het hoofdkantoor in Cesena dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van specifiek aangepaste lijnen voor het verpakken en transporteren van gepalletiseerde ladingen.

Het bedrijf werd opgericht in Cesena in 1973 dankzij Sauro Pieri’s vastberadenheid om top-performance, innovatieve end-of-line oplossingen te ontwikkelen die voldeden aan de ruimte, tijd en product (en de verpakking) eisen van klanten.

Met deze drive, al meer dan veertig jaar, is PIERI uitgegroeid tot een top speler in het ontwikkelen en creëren van state-of-the-art projecten op innovatieve criteria.
Het bieden van nieuwe oplossingen voor nieuwe behoeften, het oplossen van problemen in verschillende sectoren en het bieden van hoogwaardige producten is waar Pieri zich onderscheidt.

De nauwe band tussen markteisen en nieuwe oplossingen heeft dit bedrijf geleid naar zijn historische en technische groei.

Daardoor is Pieri voor Pacoma Europe een perfecte partner op het gebied van volautomatische palletwikkelsystemen.

PIERI biedt zeer configureerbare, betrouwbare, veelzijdige en flexibele kant-en-klare end-of-line oplossingen. Dat zijn onderscheidende kenmerken die het bedrijf in staat stellen om de juiste keuze te zijn voor de verpakking van uw producten.

Vanaf low-output draaitafel Easy Round die compact en eenvoudig te installeren is, tot aan het complete assortiment armwikkelmachines (enkele of dubbele armen met speciale toepassing van beschermende hoeken) en AVR 400 Flexa, de top-of-the-range ringwikkelmachine voor hoge uitgangen.

Bekijk onze producten van Pieri
icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.