PACKAGING MACHINES & MATERIALS

Naamsverandering

01-01-2017

SIAT Benelux en ESAP Systems verder onder nieuwe naam

Onze bedrijven zijn uit hun jasje gegroeid en toe aan een nieuwe marktpositie. We verkopen de meest betrouwbare verpakkingsmachines en -materialen en interne transportsystemen en leveren ver buiten de Benelux. Het wordt tijd om dit kenbaar te maken met de namen Pacoma Europe en Pacoma Systems.”

Packaging, conveyors en machines
SIAT Benelux en ESAP Systems zijn sterke namen, maar dekken de lading niet meer. PACOMA staat voor PAckaging, COnveyors en MAchines. Alle disciplines en materialen die wij leveren zitten in de nieuwe namen verstopt zonder iets aan onze dienstverlening te moeten veranderen. Even in het kort: Pacoma Systems is intern transportsystemenexpert en Pacoma Europe eindverpakkingenspecialist.

Ander label, vertrouwde merken en diensten
Jaren profileerden wij ons onder de naam SIAT Benelux, die naam was ons visitekaartje. Toch is SIAT niet onze enige liefde, want wij handelen in meerdere sterke merken. Zo hebben wij uitgebreide kennis en ervaring als distributeur van 3M, BestPack en Transpak. Nog altijd vertegenwoordigt Pacoma Europe het merk SIAT en blijven onze nauwe banden met de fabrikant van gelijke kwaliteit.
Voor Pacoma Systems geldt hetzelfde: als de letterlijke vervanger van ESAP Systems blijven de werkzaamheden onveranderd. Achter het roer van de Pacoma bedrijven staan bovendien mensen met dertig jaar ervaring in de branche. Onze klanten weten wat ze van ons mogen verwachten en deze service zetten we door.

Vertrouwelijk Waalwijk
Hoewel we dus in heel Europa actief zijn, bevinden al onze disciplines en materialen zich op één locatie. Waalwijk is de thuisbasis van onze 4.600 vierkante meter grote bedrijfshal, die bomvol slimme oplossingen zit. Onze klanten zijn zodoende ook de komende jaren in het gezellige Brabant aan het juiste adres voor eindverpakkingsoplossingen en oplossingen voor intern transport.

icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.