PACKAGING MACHINES & MATERIALS

PACOMA Systems

01-01-2017

Even voorstellen

PACOMA Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en integreren van Material Handling Systemen zoals uitsorteerunits, automatische opslagsystemen en motorisch aangedreven transportbanden voor dozen, kunststof kratten en pallets.
Het bieden van totaaloplossingen voor intern transportvraagstukken is hierbij ons uitgangspunt.

We hebben ruime ervaring in allerlei verschillende branches. Onze gekwalificeerde ingenieurs en technici geven antwoord op alle duurzame oplossingen voor complexe uitdagingen. Gedurende onze meer dan 25 jaar ervaring hebben wij een sterke relatie opgebouwd met onze klanten en onze leveranciers.

Door de nauwe samenwerking met PACOMA Europe, gespecialiseerd in eindverpakkingsmachines -en materialen , en door lange termijn partnership met onze leveranciers zijn wij in staat een constante en goede kwaliteit te waarborgen.

Neem eens een kijkje op onze website www.pacomasystems.com

Ons doel
We zien het als een uitdaging om iedere keer weer de diverse interne transport -en opslagvraagstukken van klanten op te lossen.
Het geeft ons de gelegenheid om ons innovatief vermogen voortdurend te verbeteren en de juiste balans tussen kwaliteit en prijs, ondersteund door de best mogelijke after sales service te optimaliseren.
Deze kwaliteiten zijn de basis van ons succes in het verleden geweest en ze zullen ook de basis zijn voor onze toekomst.

Dit kunnen wij enkele realiseren dankzij onze lange termijn partnerships met de door ons geselecteerde leveranciers en hen te ondersteunen bij het optimaliseren van hun systemen.

Samen met PACOMA Europe zijn wij in staat een totaaloplossing te beiden voor intern transport -en de daarop aansluitende eindverpakkingsvraagstukken.

icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.