PACKAGING MACHINES & MATERIALS

SIAT Benelux heeft een nieuwe naam

SIAT Benelux is een sterke naam, maar dekt de lading niet meer. We verkopen de meest betrouwbare verpakkingsmachines en -materialen en leveren ver buiten de Benelux, vanaf 1 januari 2017 onder de nieuwe naam: Pacoma Europe.

Plaat

Packaging machines & materials

PACOMA Europe is importeur van diverse eindverpakkingsmachines en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in eindverpakkingsmachines van verschillende merken. Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring in de branche en een eigen technische dienst zijn wij in staat machines op klantspecificatie aan te passen en de te verwerken verpakkingsmaterialen aan te laten sluiten op de machine en uw product.

We zien het als een uitdaging om iedere keer weer de diverse verpakkingsvraagstukken van klanten op te lossen. Het geeft ons de gelegenheid om ons innovatief vermogen voortdurend te verbeteren en de juiste balans tussen kwaliteit en prijs, ondersteund door de best mogelijke after sales service te optimaliseren. Deze kwaliteiten zijn de basis van ons succes in het verleden geweest en ze zullen ook de basis zijn voor onze toekomst.

Populaire categorieën

Partners

Nieuws

Pacomail van februari 2024

Acties van verpakkingsmaterialen, nieuwe verpakkingsmachines, innovaties in de branche: Met onze Pacoma Europe nieuwsbrief houden we u hiervan op de […]

Vacature verkoop binnendienst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoop binnendienst medewerker. Kom jij ons team versterken? Bekijk wat wij je te […]

icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.