PACKAGING MACHINES & MATERIALS

Pacoma

Pacoma Europe BV is exclusief importeur van diverse merken eindverpakkingsmachines en preferred distributor van SIAT. Met 30 jaar ervaring en een eigen technische dienst zijn wij in staat om verpakkingsmachines aan uw specifieke wens te laten voldoen.

Want bijna iedereen kan een standalone verpakkingsmachine verkopen. Maar niet iedereen kent de beste verpakkingsmachine voor uw specifieke product(en) en productielijn(en). Pacoma wel !!

Pacoma weet waarop gelet moet worden om uw investering zo efficiënt mogelijk te laten functioneren waardoor storingen en schades worden voorkomen. Pacoma heeft oplossingen die zo lang blijven voldoen aan uw wensen dat ze uiteindelijk de goedkoopste oplossingen zijn.

Daarvoor zijn goede machines en materialen nodig, en vooral jarenlange ervaring en uitstekende kennis op het gebied van verpakkingsoplossingen. Zaken waar Pacoma al meer dan 30 jaar mee bezig is voor honderden verschillende klanten door heel de Benelux en daarbuiten. Hierdoor kunnen wij u perfect adviseren voor de beste verpakkingsoplossing voor de laagste kosten per verpakt product.

Daarnaast levert Pacoma ook alle verpakkingsmaterialen zoals omsnoeringsband, stretchfolie en tapes die verwerkt kunnen worden op deze eindverpakkingsmachines. Dat is een niet te onderschatten aspect omdat het van wezenlijk belang is dat de juiste verpakkingsmaterialen afgestemd worden op de betreffende machine(s).

Voorkom kapitaalvernietiging door de aanschaf van verkeerde machines. Frustreer medewerkers niet met onnodige storingen en oponthoud. Bereik de laagste kosten per verpakt product dankzij een optimale verpakkingslijn.

Neem nu contact met ons op en krijg direct een specialist aan de lijn om te bespreken hoe we dit gaan realiseren.

Of bekijk ons aanbod aan eindverpakkingsmachines van o.a. SIAT en Bestpack. Wij hebben een ruim assortiment dozensluitmachines, omsnoeringsmachines en palletwikkelaars.

Bij Pacoma Europe vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zijn we onder andere aangesloten bij de Green Deal Waalwijk, een initiatief van Stichting Waalwijk CO₂ vrij. De ‘Stichting Waalwijk CO₂ vrij’ werkt samen met bedrijven in de regio Waalwijk aan de energie-omslag.

icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.