Dozensluiter

Wel of geen dozensluitmachine?

Laat dat maar aan ons over !

Door gebruik te maken van een dozensluitmachine garandeert u een gesloten doos die altijd op dezelfde manier verpakt is. Een tapelengte die altijd hetzelfde is, netjes aangebracht op de doos. Iedere gesloten doos heeft dezelfde schone, netjes verpakte uitstraling. Daarnaast biedt u uw werknemers een ergonomische en gebruiksvriendelijke toepassing. Dankzij het brede gamma dozensluitmachines die SIAT biedt is er altijd een machines die een oplossing biedt voor uw verpakkingsvraagstuk. Een veelzijdig scala van machines is hetgeen wij u bieden. Van handmatig verstelbare machines tot volautomatische machines met een automatische kleppenvouwunit. Met onze totaaloplossingen ontwerpen we een ideale werkomgeving. Waarbij ook wordt gedacht aan uw specifieke wensen. Dan doen wij door gebruik te maken van onze expertise opgebouwd uit vele jaren ervaring. En dat voor zowel verpakkingsmachines (dozensluitmachines, palletwikkelaars, omsnoeringsmachines), weegapparatuur, intern transport of inpaktafels.

Welk machine is geschikt voor u?

Afhankelijk van diverse factoren zoals doosafmeting(en), aantal dozen per uur of dag, verschillende doosformaten kunnen wij u van advies voorzien zodat het sluiten van uw dozen aansluit op uw specifieke wensen en toepassing. Zo zijn er machines die snel één formaat dozen verwerkt en voorziet van een nette tapesluiting of machines die diverse doosformaten door elkaar heen sluit waarbij de machines detecteert wat het formaat is van de doos en zich daarop aanpast. Zowel de boven als onderkant kan gesloten worden door een dozensluitmachine.  Een dozensluitmachine verdient zichzelf al terug vanaf 100 verpakkingen per dag.

Om te bepalen welke machine voor uw toepassing het meest geschikt is komen we graag even langs om te kijken en te luisteren naar uw wensen. Zo komen we samen tot een prefecte oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk.
Laat dat maar aan ons over ! Neem contact op met ons verkoop team voor gratis advies.