Dispensers

Sinds eind jaren 90 is Pacoma Europe importeur en verdeler van diverse tape en folie dispensers. Ons gamma dispensers is dan ook zeer breed. Voor vrijwel iedere tape, budget of toepassing hebben wij wel een dispenser beschikbaar. Uiteraard als het gaat om het sluiten van dozen of het wikkelen van pallets.
Gebruik van de juiste dispenser voor de te verwerken tape is belangrijk om een goede hechting van de tape te krijgen op de doos. Daarnaast wordt het bepalen van de juiste tape dispenser ook bepaald door voorkeur van de gebruiker.

Is het mes van uw dispenser aan vervanging toe? Die kunt u bij ons bestellen. Wij leveren namelijk ook onderdelen voor de dispensers. Op deze manier verhoogd u de levensduur van uw dispenser.

Door gebruik te maken van een dispenser verhoogd u de productiviteit, ergonomie en veiligheid van de operator die de dozen dicht plakt.
Door onze meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van verpakken van producten zijn wij in staat u van deskundig advies te voorzien over welke dispenser u het beste kunt gebruiken voor uw verpakkingsproces.

Wij leveren alle dispensers op deze pagina uit voorraad. Ook in grote aantallen.
Er zijn echter ook dispensers leverbaar die niet op deze pagina staan. Bent u op zoek naar een specifieke dispenser? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we de dispenser kunnen leveren.

Wil je weten hoe je dozen het beste sluit? Daar hebben wij een aparte pagina voor gemaakt. https://www.pacomaeurope.com/bespaar-tape-door-slim-tape-gebruik/