Palletwikkelaar

Op zoek naar de beste palletwikkelaar / palletwikkelmachine voor het wikkelen van uw verzendingen per pallet?

Pacoma Europe biedt een compleet assortiment van palletwikkelaar / palletwikkelmachines aan. Hierdoor hebben wij altijd de beste oplossing voor uw productielijn. Van draaitafel, draaiarm en ringwikkelmachines tot horizontaal en gordijn palletwikkelmachines. Dankzij de juiste palletwikkelaar / palletwikkelmachine  kunt u sneller en efficiënter verpakkingen klaarmaken voor transport of opslag. Dit scheelt u tijd en kosten.

Waarom Palletwikkelaars van Pacoma Europe?

  • Dankzij onze eigen technische dienst zijn wij in staat palletwikkelaar / palletwikkelmachines aan te passen naar uw specifieke wensen
  • Door de lange levensduur van de palletwikkelmachines van het Italiaanse merk SIAT een zeer rendementvolle investering
  • Door PACOMA Europe geleverde palletwikkelmachines zijn voorzien van een CE certificering
  • Wij geven u standaard 12 maanden garantie op iedere machine

Advies voor de juiste palletwikkelmachine

Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de beste palletwikkelaar / palletwikkelmachine voor uw bedrijf. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed wat mogelijk is en waar rekening mee gehouden moet worden.

Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit gecombineerd met een gedegen inventarisatie van uw wensen garandeert de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

SIAT en OneWrap palletwikkelaar / palletwikkelmachine’s

Als preferred distributor van SIAT bieden wij u een compleet assortiment aan palletwikkelaar / palletwikkelmachines. Bovendien kennen wij dankzij onze jarenlange relatie met SIAT als geen andere partij in de markt de mogelijkheden en opties die SIAT machines bieden.

De palletwikkelaar / palletwikkelmachine s van SIAT zijn van hoge europese kwaliteit en zeer robuust uitgevoerd. Het gamma loopt van een halfautomatische palletwikkelaar / palletwikkelmachine  tot een volautomatische wikkelstraat. Er zijn verschillende uitvoeringen als het gaat om de folierem. Daarbij kunt u kiezen uit 4 uitvoeringen voor verwerking van wikkelfolie met 100% rek tot 300% rek.

De nieuwe OneWrap modellen in ons assortiment zijn zeer gebruiksvriendelijk en behoren tot de nieuwste generatie palletwikkelmachines.

Vragen over ons assortiment?

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het maken van een keuze of bent u benieuwd welke palletwikkelaar / palletwikkelmachine  voor uw  gebruikstoepassing het beste is? Onze adviseurs helpen u graag hierin de beste keuze te maken. Zodat u de juiste palletwikkelaar / palletwikkelmachine  aanschaft.

Zij zijn te bereiken op tel 0416-651365 of via verkoop@pacomaeurope.com

Op zoek naar andere verpakkingsmachines?

Bekijk onze: Dozensluitmachine| Omsnoeringsmachine | Seal Machines