Pacomaes - machines als een service

In de wereld van verpakkingsoplossingen en duurzaamheid biedt Pacoma Europe een innovatieve benadering met Pacomaes – machines als een service. Ontdek de flexibiliteit en ontzorging die wij bieden aan logistieke dienstverleners, bedrijven met een korte bedrijfshorizon, verpakkers, en fulfillmentbedrijven. Bij ons gaat het verder dan alleen het huren of leasen van een verpakkingsmachine. Ontdek hier waarom Pacomaes – machines als een service de ideale keuze is voor uw bedrijf.

Wanneer kiest u voor Pacomaes - machines als een service?

Wanneer kiest u voor Pacomaes - machines als een service?

Als u op zoek bent naar een verpakkingsoplossing voor de kortere termijn, of als off-balance financiering gewenst is, dan is onze dienst Pacomaes – machines als een service de ideale optie voor uw bedrijf. Waar een verpakkingsmachine kopen een verstandige keuze is voor de langere termijn (meer dan 3 tot 4 jaar), biedt Pacomaes – machines als een service de flexibiliteit die past bij bedrijven met een dynamische bedrijfshorizon.

Wat is Pacomaes - machines als een service?

Pacomaes – machines als een service is meer dan alleen het huren van een verpakkingsmachine. Het omvat niet alleen de verpakkingsmachine zelf, maar ook de verbruikte verpakkingsmaterialen en het onderhoud van de machine. Het is een totaalpakket dat bijdraagt aan efficiëntie en kostenbesparing.

Wat is Pacomaes - machines als een service?

Wie is de doelgroep voor Pacomaes

Onze dienst is gericht op logistieke dienstverleners, bedrijven met korte bedrijfshorizon, verpakkers, en fulfillmentbedrijven. Voor hen biedt Pacomaes – machines als een service de nodige flexibiliteit en gemak, zonder het beslag op liquiditeit dat gepaard gaat met het kopen van een verpakkingsmachine.

Voordelen van Pacomaes

Met Pacomaes – machines als een service legt u geen beslag op liquiditeit. Dit maakt uw bedrijf uiterst flexibel, vooral als processen veranderen. Bovendien draagt het bij aan de circulaire economie, omdat de machines via Pacoma Europe opnieuw worden ingezet en er niet onnodig veel verpakkingsmaterialen worden geleverd en verbruikt. Onderhoud is inbegrepen dus u voorkomt machinestilstand, en alle benodigde verpakkingsmaterialen zijn inbegrepen. Kortom alles voor een efficiënt verpakkingsproces.

Pacomaes is een keuze

Op lange termijn is Pacomaes – machines als een service mogelijk duurder dan het kopen van een verpakkingsmachine. Bovendien bouwt u geen kapitaal op. Wegen deze punten zwaarder dan de voordelen van Pacomaes? Het is een keuze die afhangt van de specifieke behoeften en situatie van uw bedrijf.

Pacomaes is een keuze

Complete ontzorging voor uw verpakkingsproces

Geen enkele concurrent biedt verpakkingsmachines inclusief verpakkingsmaterialen en onderhoud aan. Bij andere aanbieders moet u kiezen tussen het huren/leasen van een machine of het afnemen van verpakkingsmaterialen. Pacomaes – machines als een service biedt een totaalpakket, wat resulteert in complete ontzorging voor uw verpakkingsproces.

Hoe lang neemt u Pacomaes af?

Bij Pacoma Europe begrijpen we dat flexibiliteit van groot belang is voor onze klanten. Daarom bieden we de mogelijkheid om Pacomaes – machines als een service af te nemen vanaf slechts 1 jaar. Na dit initiële jaar geven we u de vrijheid om de periode te verlengen, waarbij het contract per maand opzegbaar is. Dit stelt bedrijven in staat om de dienst af te stemmen op hun specifieke behoeften en veranderende omstandigheden.

Wat als deze periode voorbij is?

Wat als deze periode voorbij is?

Na afloop van de afgesproken periode van Pacomaes staan er drie opties tot uw beschikking. Ten eerste kunt ervoor kiezen om de periode te verlengen, zodat u blijft profiteren van de voordelen van onze dienstverlening. Ten tweede bieden wij de mogelijkheid om de verpakkingsmachine(s) te retourneren. Als derde optie kunt u overwegen om de verpakkingsmachine definitief over te nemen. Het kopen van de machine die u al in gebruik hebt biedt u de kans om permanent te profiteren van de efficiëntie en betrouwbaarheid van de machine, zonder Pacomaes overeenkomst.

Onze verpakkingsmaterialen zijn afgestemd op het daadwerkelijke verbruik, wat we helder in kaart brengen. Hierdoor is er weinig tot geen overschot na de periode. Deze aanpak minimaliseert niet alleen verspilling, maar zorgt er ook voor dat uw verpakkingsproces duurzaam is en kostenbesparend.

Advies voor uw situatie

Afhankelijk van de behoeften en situatie van uw bedrijf, kan het kopen van een verpakkingsmachine of het afnemen van Pacomaes – machines als een service de juiste keuze zijn. Ons team staat klaar om samen met u de beste oplossing te vinden op basis van uw wensen.

Neem contact op voor meer informatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Pacomaes – machines als een service voor jouw organisatie? Neem vandaag nog contact op met Pacoma Europe en ontdek hoe wij uw verpakkingsprocessen kunnen optimaliseren. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden naar de meest geschikte oplossing.

Compleet aanbod in verpakken

Partners van Pacoma Europe

Partners van Pacoma Europe

Deskundig advies
Machines én materialen
Duurzaam & Flexibel

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of vul het formulier in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
® Pacoma Europe B.V. | Website door: Tundra digital branding & marketing bureau