Verpakkingsmachine onderhoud: optimale prestaties voor uw bedrijf

Een goed functionerende verpakkingsmachine is cruciaal voor een soepel verlopend verpakkingsproces. Voorkom onverwachte kosten en machinestilstand door te kiezen voor een onderhoudscontract van uw verpakkingsmachine(s). Bij Pacoma Europe, uw partner in verpakkingsoplossingen en duurzaamheid, staan we klaar om uw bedrijf te ontzorgen en de continuïteit van uw verpakkingsprocessen te waarborgen.

Waarom is onderhoud van uw verpakkingsmachine zo belangrijk?

Waarom is onderhoud van uw verpakkingsmachine zo belangrijk?

Optimaliseer de prestaties van uw verpakkingsmachines en voorkom onnodige kosten met onze professionele onderhoudsdiensten. Een onderhoudscontract door de leverancier van uw verpakkingsmachines biedt ultieme ontzorging op het gebied van onderhoud. Onze ervaren onderhoudsmonteurs kennen de machines door en door en zorgen met preventief onderhoud voor een langere levensduur en optimale continuïteit van verpakkingsmachines. Dit voorkomt niet alleen onverwachte kosten van reparaties, maar leidt ook tot een efficiënter verbruik van verpakkingsmateriaal, wat op zijn beurt weer kostenbesparingen met zich meebrengt. Daarnaast is onze technische dienst in staat storingen snel op te sporen en op te lossen.

Voor wie is een onderhoudscontract geschikt?

Onze onderhoudscontracten zijn ideaal voor bedrijven zoals logistieke dienstverleners of fulfillmentbedrijven die verpakkingsprocessen hebben maar geen eigen technische dienst. Ook voor bedrijven die streven naar een lange levensduur en optimale werking van hun verpakkingsmachine(s) zijn onze contracten de perfecte oplossing.

Voor wie is een onderhoudscontract geschikt?

Wat leggen we vast in een onderhoudscontract?

In ons onderhoudscontract leggen we duidelijke afspraken vast, waaronder de soorten machines, de duur/looptijd, voorrijkosten inclusief, het aantal onderhoudsmomenten per jaar, het soort contract (brons, zilver of goud), en of het inclusief/exclusief onderdelen en overige kosten is. Zo bent u altijd volledig op de hoogte van wat u kunt verwachten.

Waarom kiezen voor Pacoma Europe?

Waarom kiezen voor Pacoma Europe?

Wat ons onderscheidt, is dat wij als enige drie niveaus van onderhoudscontracten aanbieden: brons, zilver en goud.

  • Bij het goud niveau zijn alle kosten inbegrepen, inclusief één keer per jaar onderhoud, alle onderdelen en geen voorrijkosten en arbeidskosten.
  • Bij zilver betaalt u 50% voor onderdelen, het uurtarief en voorrijkosten.
  • En bij brons betaalt u niet voor voorrijkosten en arbeidskosten, maar wel voor de benodigde onderdelen.

Onze praktijkervaringen spreken voor zich

Dankzij onze onderhoudscontracten hebben we veel tevreden klanten. Wij doen wat we beloven en stoppen pas als de klant tevreden is. Geen geknutsel, altijd gebruik van originele onderdelen voor optimale prestaties van de verpakkingsmachines. Optimaliseer de prestaties van je verpakkingsmachines en voorkom onnodige kosten met onze professionele onderhoudsdiensten.

Neem contact op voor een zorgeloos verpakkingsproces!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een onderhoudscontract voor jouw verpakkingsmachine(s)? Neem dan nu contact op om de mogelijkheden van onderhoudscontracten voor jouw organisatie te bespreken. Samen zorgen we voor een probleemloos en efficiënt verpakkingsproces, zonder verrassingen.

Compleet aanbod in verpakken

Deskundig advies
Machines én materialen
Duurzaam & Flexibel

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of vul het formulier in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
® Pacoma Europe B.V. | Website door: Tundra digital branding & marketing bureau