Uw totaalpartner in verpakken

Van complete verpakkingslijnen tot duurzame verpakkingsmaterialen. Met onze expertise bieden we u maatwerk oplossingen.

Plan gesprek

Uw totaalpartner in verpakken

Van complete verpakkingslijnen tot duurzame verpakkingsmaterialen. Met onze expertise bieden we u maatwerk oplossingen.

Plan gesprek

Verpakkingslijnen automatiseren voor een efficiënt verpakkingsproces

Bent u op zoek naar totaaloplossingen voor uw verpakkingsproces? Ontdek de kracht van complete verpakkingslijnen bij Pacoma Europe, uw partner in verpakkingsoplossingen en duurzaamheid. Van de primaire productverpakking tot aan het efficiënt laden voor transport, wij nemen het hele proces voor onze rekening. Van advies en machines tot verpakkingsmaterialen en onderhoud. Ontdek waarom Pacoma Europe dé totaalpartner is voor uw complete verpakkingslijnen.

Verpakkingsproces automatiseren in een notendop

Verpakkingsproces automatiseren in een notendop

Complete verpakkingslijnen zijn de ruggengraat van een geoptimaliseerd verpakkingsproces. Vanaf het verpakken van uw product tot het veilig laden voor transport, elke stap is naadloos op elkaar afgestemd. Het resultaat van verpakkingslijnen automatiseren? Minder materiaalverlies, minder tijdverlies, en een efficiëntie die leidt tot het beste rendement op de lange termijn.

Voordelen van het automatiseren van verpakkingslijnen

Waarom zou u kiezen voor het automatiseren van verpakkingslijnen? De voordelen zijn voor ieder bedrijf weer anders. In grote lijnen komt het neer op het volgende:

  1. Alles is op elkaar afgestemd, waardoor u niet alleen verpakkingsmaterialen, maar ook tijd en dus kosten bespaart.
  2. Het minimaliseert de behoefte aan arbeidskrachten (FTE), wat niet alleen kostenefficiënt is maar ook bijdraagt aan een veilig en duurzaam proces.

Een investering in complete verpakkingslijnen is een investering in de toekomst. Beter voor mens, milieu en uw portemonnee.

Onze verpakkingsmachines
Voordelen van het automatiseren van verpakkingslijnen

Onze verpakkingslijnen: schaalbaar en op maat

Complete verpakkingslijnen zijn de ideale keuze voor bedrijven die de volledige zorg voor hun verpakkingsproces willen uitbesteden. Of u nu een groeiend bedrijf bent of een gevestigde onderneming die efficiëntie nastreeft, onze oplossingen zijn schaalbaar en op maat gemaakt voor jouw behoeften. Pacoma levert complete verpakkingslijnen tot wel 15 dozen per minuut!

Onze verpakkingslijnen: schaalbaar en op maat
Advies op maat: de BIDEP quickscan

Advies op maat: de BIDEP quickscan

Hoe stelt u de juiste complete verpakkingslijnen samen? Bij Pacoma Europe doen we dat samen met u, op basis van onze uitgebreide proceskennis en ervaring e uw wensen. We adviseren u om onze BIDEP quickscan uit te laten voeren. Een specialist van Pacoma gaat samen met u uw hele verpakkingsproces analyseren op besparende, innovatieve, duurzame, ergonomische en procesoptimaliserende verbeterpunten.

Meer over onze BIDEP quickscan

Kiezen voor een totaalpartner

Waarom kiezen voor complete verpakkingslijnen bij Pacoma Europe? Onze totaaloplossingen gaan verder dan alleen verpakkingsmachines. Wij bieden een geïntegreerde aanpak waar zowel de verpakkingsmachines als de -materialen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit resulteert in minder FTE, een veilig en duurzaam proces, en het beste rendement op de lange termijn.

Onze specialisten verstrekken niet alleen advies met betrekking tot (duurzaam) verpakken, maar garanderen tevens dat u altijd de geschikte producten in handen krijgt. Of u nu overweegt verpakkingsmachines aan te schaffen of gebruik te maken van onze Pacomaes-machines als een service, waar zowel de machine als de verpakkingsmaterialen worden verzorgd, wij hebben de passende oplossing voor u. Daarbovenop bieden wij diverse onderhoudscontracten aan die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften en bedrijfsprocessen.

Kiezen voor een totaalpartner
Efficiëntie, duurzaamheid en rendement

Efficiëntie, duurzaamheid en rendement

Wat onze ervaringen in de praktijk zijn? We kunnen met trots zeggen dat we al ruim 30 jaar alle vraagstukken naar volle tevredenheid van onze klanten oplossen. Onze complete verpakkingslijnen bewijzen zich keer op keer in de praktijk. Kies voor efficiëntie, duurzaamheid en rendement met Pacoma Europe als uw totaalpartner in verpakkingsoplossingen.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van complete verpakkingslijnen voor uw organisatie? Neem dan nu contact op. Onze specialisten staan klaar om samen met u de optimale oplossing te bespreken en uw verpakkingsproces naar een hoger niveau te tillen.

Plan een gesprek in met onze adviseur

Compleet aanbod in verpakken

Partners van Pacoma Europe

Partners van Pacoma Europe

Deskundig advies
Machines én materialen
Duurzaam & Flexibel

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of vul het formulier in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
® Pacoma Europe B.V. | Website door: Tundra digital branding & marketing bureau