Omsnoeringsmachine

Bent u op zoek naar een omsnoeringsmachine voor het bundelen van uw verpakkingen?

De huidige generatie omsnoeringsmachines bieden veel mogelijkheden voor het omsnoeren van verpakkingen. Van half-automatisch tot volautomatisch, zowel horizontaal als verticaal. Wilt u “stand alone” of juist in-line omsnoeren? Alles is mogelijk met de machines die wij leveren.

De juiste omsnoeringsmachine zorgt voor een efficiënte en snelle omsnoering aan het eind van uw productielijn. En bespaart u geld en tijd in het verpakken van uw eindproduct.

Naast omsnoeringsmachines voor grote volumes bieden wij een ruim assortiment van omsnoeringstools. Handig voor handmatig gebruik.

Omsnoeringsmachine: het juiste advies

Om uw productielijn van begin tot eind zo efficiënt mogelijk te laten verlopen moet elke machine in de lijn optimaal op elkaar afgestemd zijn. Met 25 jaar ervaring in het leveren van omsnoeringsmachines in de Benelux kunnen wij u optimaal helpen de juiste keuze te maken. Zodat de omsnoeringsmachine moeiteloos integreert in uw productieproces, en deze vereenvoudigd en versneld.

Transpak omsnoeringsmachines

Voor de omsnoeringsmachines in ons assortiment vertrouwen wij al meer dan 20 jaar op het wereldwijd bekende merk Transpak. Transpak bouwt degelijke, gebruiksvriendelijke omsnoeringsmachines en beschikt over een breed en up-to-date aanbod.

Of u nu per dag een paar doosjes omsnoert of dagelijks meer dan 100 pallets volautomatisch omsnoert, horizontaal of verticaal, Transpak heeft er een machine voor.

Waarom omsnoeringsmachines van Pacoma?

  • Dankzij onze eigen technische dienst zijn wij in staat u de mogelijkheid te bieden omsnoeringsmachines aan te passen naar uw specifieke wensen.
  • Alle door PACOMA Europe geleverde omsnoeringsmachines zijn voorzien van een CE certificering.
  • Wij verzekeren u dan ook van standaard 12 maanden garantie op iedere machine.

Wist u dat wij ook het omsnoeringsband leveren dat verwerkt wordt op de omsnoeringsmachines. Voor iedere machine hebben wij een omsnoeringsband op voorraad.

Bent u benieuwd welke omsnoeringsmachine voor uw bedrijf het beste is?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de beste omsnoeringsmachine voor uw specifieke productieproces.

Zij zijn te bereiken op tel.nr. 0416-651365 of via verkoop@pacomaeurope.com

Op zoek naar andere verpakkingsmachines?

Bekijk onze: DozensluitmachinePalletwikkelaar | Seal Machines