Quickscan verpakkingslijnen: optimaliseer uw proces met BIDEP

Bent u op zoek naar manieren om uw verpakkingsproces te verbeteren en te verduurzamen? Ontdek de kracht van de BIDEP quickscan van Pacoma Europe, uw partner in verpakkingsoplossingen en duurzaamheid. Wij optimaliseren verpakkingslijnen op alle punten; dus het complete proces van Mens, Machine & Materiaal.

Efficiëntie in verpakkingslijnen en verpakkingsmachines: de BIDEP quickscan in een notendop

Efficiëntie in verpakkingslijnen en verpakkingsmachines: de BIDEP quickscan in een notendop

Benut de voordelen van de BIDEP quickscan en krijg een totaalbeeld van uw verpakkingsproces en verpakkingslijnen met duidelijke verbeterpunten. Functioneren uw verpakkingsmachines efficiënt? Is het verbruik van verpakkingsmateriaal effectief? Bij Pacoma Europe begrijpen we dat een efficiënt verpakkingsproces essentieel is voor elk bedrijf. Onze specialisten nemen samen met u het gehele verpakkingsproces onder de loep met de BIDEP quickscan.

Voor wie is de BIDEP quickscan?

De BIDEP quickscan is ontworpen voor alle bedrijven die een verpakkingsproces, verpakkingsmachines en verpakkingslijnen hebben. Of u nu een klein bedrijf bent dat handmatig inpakt of een groot bedrijf met geautomatiseerde verpakkingslijnen, onze specialisten staan klaar om uw proces te verbeteren en te optimaliseren.

Voordelen van de BIDEP quickscan

Het grootste voordeel van de BIDEP quickscan is het verkrijgen van een totaalbeeld van uw verpakkingsproces en verpakkingsmachines met duidelijke verbeterpunten. Door onze expertise en focus op besparing, innovatie, duurzaamheid, ergonomie en procesoptimalisatie, bent u verzekerd van een gedegen advies. BIDEP staat niet voor niets voor:

  1. Besparend
  2. Innovatief
  3. Duurzaam
  4. Ergonomisch
  5. Procesoptimaliserend
Plan uw BIDEP quickscan nu in!
Voordelen van de BIDEP quickscan
Wat kunt u verwachten van de BIDEP quickscan?

Wat kunt u verwachten van de BIDEP quickscan?

De BIDEP quickscan richt zich op zes cruciale punten: verpakkingsmaterialen, machines, arbeid, schade, verlies en verspilling. Onze specialisten analyseren elk aspect grondig en bieden concrete aanbevelingen voor verbeteringen.

Concrete resultaten na de Quickscan

Na de BIDEP quickscan kunnen verschillende scenario’s zich voordoen, zoals automatisering voor beter rendement, inzet van duurzame verpakkingsoplossingen, of verbetering van ergonomie door gebruik van geavanceerde verpakkingsmachines. Het vervolg na de BIDEP quickscan hangt af van het verkregen advies. Enkele mogelijke scenario’s zijn:

  1. Na de quickscan kan blijken dat automatisering noodzakelijk is voor een beter rendement en optimalisatie van processen.
  2. Het advies kan leiden tot de implementatie van biologisch afbreekbare of plastic reducerende oplossingen als duurzaam alternatief.
  3. Het wegnemen van zware en repetitieve arbeid kan worden aanbevolen door de inzet van verpakkingsmachines, wat de ergonomie aanzienlijk verbetert. Bijvoorbeeld door een palletwikkelmachine te gebruiken in plaats van handmatig wikkelen.
  4. Het advies kan zich richten op het verbeteren van het inpakproces en de ergonomie door het gebruik van dozensluitmachines, inpaktafels en rollenbanen, eventueel in hoogte verstelbaar.

Een goede ergonomie voor werknemers kan aanzienlijke besparingen opleveren voor een werkgever, zoals een verhoogde productiviteit, verlaagd ziekteverzuim, minder arbeidsongevallen, verbeterde werknemerstevredenheid en efficiënter gebruik van middelen, wat op lange termijn kostenbesparend is.

Onderscheidend: de combinatie van mens, machine en materiaal

Waarop Pacoma Europe zich onderscheidt, is dat we niet slechts naar één aspect van het verpakkingsproces kijken. In tegenstelling tot concurrenten richten wij onze blik op de combinatie van verpakkingsmachines, -materialen en processen. Dat maakt onze BIDEP quickscan een allesomvattende dienstverlening.

Onderscheidend: de combinatie van mens, machine en materiaal

Ervaringen in de praktijk

Onze BIDEP quickscan heeft zich bewezen in de praktijk. Bedrijven zijn enthousiast en er worden altijd verbeterpunten gevonden. De resultaten spreken voor zich, en de tevredenheid van onze klanten is onze grootste drijfveer.

Plan uw BIDEP quickscan nu in!

Wilt u ook profiteren van een geoptimaliseerd verpakkingsproces en verbeterde verpakkingsmachines en -lijnen? Wacht niet langer en neem contact op met Pacoma Europe om uw BIDEP quickscan in te plannen. Ontdek de verbetermogelijkheden en zet stappen naar meer efficiëntie en duurzaamheid in uw verpakkingslijn.

Plan uw BIDEP quickscan nu in!

Compleet aanbod in verpakken

Deskundig advies
Machines én materialen
Duurzaam & Flexibel

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of vul het formulier in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
® Pacoma Europe B.V. | Website door: Tundra digital branding & marketing bureau