Dozensluitmachine

De juiste dozensluitmachine voor uw productielijn!

De juiste dozensluitmachine in uw productielijn zorgt voor een soepele en snelle sluiting van de dozen in uw verpakkingsproces. Moderne dozensluitmachines kunnen snel verschillende soorten dozen sluiten. Dit kan geheel automatisch, waarbij er zonder oponthoud kan worden geschakeld tussen verschillende formaten dozen. Dankzij de juiste moderne dozensluiter in uw bedrijf bespaart u hiermee op tijd en kosten.

Dozensluitmachine: het juiste advies

Met meer dan 25 jaar ervaring in packaging and handling adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste dozensluitmachine voor de productielijn in uw bedrijf. Onze adviseurs kunnen voor uw unieke situatie de meest interessante opties in dozensluiter op een rij zetten, waarbij er uit ons ruime aanbod een selectie wordt gemaakt.

Vervolgens kan hieruit dan in samenspraak de beste optie voor uw bedrijf worden geselecteerd, waarbij er een goede afweging wordt gemaakt tussen uw wensenbudget en huidige mogelijkheden.

Bij de uiteindelijk keuze voor de juiste dozensluitmachine wordt er gekeken naar het formaat van de dozen, of er verschillende formaten gesloten  moeten worden, hoe vaak er aanpassingen zijn in het formaat, welke deel van de doos gesloten moet worden en het volume.

Voor elke toepassing hebben wij een passende dozensluitmachine.

Dankzij onze eigen technische dienst zijn wij zelfs in staat om uw dozensluiter geheel aan te passen naar uw specifieke wensen.

Siat en BestPack dozensluitmachines

Als “preferred distributor” van het bekende merk SIAT bent u bij ons aan het juiste adres voor robuuste, gebruiksvriendelijke en betrouwbare dozensluitmachines. Daarnaast zijn wij als importeur van het merk BestPack in staat maatwerk te leveren voor specifieke toepassingen.

Garantie op dozensluiter

Wanneer een dozensluiter door Pacoma Europe wordt geleverd, zijn deze te alle tijden voorzien van een CE certificering. Wij bieden u dan ook standaard 12 maanden garantie op iedere dozensluitmachine.
Bent u benieuwd welke dozensluitmachine voor uw productielijn het beste is? Neem dan contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van deskundig advies.

Zij zijn te bereiken via op tel.nr. 0416-651365 of via sales@pacomaeurope.com
Op zoek naar andere verpakkingsmachines?
Bekijk onze: Palletwikkelaar | Omsnoeringsmachine | Seal Machines