Overige systemen

Als leverancier van complete eindverpakkingslijnen leveren wij uiteraard de meest voorkomende machines zoals wikkelmachines, dozenopzetmachines, dozensluitmachines en omsnoeringsmachines, in zowel half-automatische als volautomatisch uitvoeringen. Machines worden vaak gekoppeld aan rollenbaansystemen en aangevuld met opvulsystemen, krimpsystemen en/of printsystemen. Deze hebben wij in eigen beheer. Andere systemen als labelsystemen worden in samenwerking met onze partners geïnstalleerd.

Complete verpakkingslijnen

De meeste systemen die we integreren in onze complete verpakkingslijnen zijn ook los verkrijgbaar. Veel machines en systemen zijn leverbaar in gepersonaliseerde kleuren en dankzij onze eigen technische dienst zijn wij in staat machines aan te passen naar klant specifieke wensen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Hoe wij uw verpakkingsproces kunnen verbeteren? Neem contact met ons op. Ons BIDEP concept kan u verder helpen om uw proces te optimaliseren, efficiënter te werken, kosten te besparen en te verduurzamen.