Overige materialen

Als verpakkingsspecialist adviseren wij onze klanten graag over welke verpakkingsmaterialen ze het beste kunnen gebruiken voor de betreffende toepassing.

Een compleet programma

Omdat wij natuurlijk de verpakkingsmachines leveren, hebben wij een specifieke keuze gemaakt aan verpakkingstapes, stretchfolie en PP of PET omsnoeringsband die feilloos verwerkt kunnen worden op de machines die we leveren. Kwaliteit staat bij Pacoma Europe hoog in het vaandel.
Maar wij leveren ook andere verpakkingsmaterialen zoals kartonnen dozen, luchtkussenfolie, beschermhoeken, zegels, gespen, golfkarton, PE schuimfolie en nog veel meer. Tevens zijn wij in staat met onze PE tape en PERFOMAX gatenfolie kwekers van groente, fruit en planten te voorzien van de juiste verpakkingsmaterialen.

Onderstaand een greep uit ons assortiment. Wij leveren overigens nog veel meer verpakkingsmaterialen. Zo leveren wij ook Amerikaanse vouwdozen in standaard afmetingen of op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een verpakkingsmateriaal dat niet op deze pagina staat? Neem dan contact met ons op.  De kans is groot dat we het kunnen leveren.

Neem ook even een kijkje in onze catalogus. Daar staan bijna alle materialen in die we kunnen leveren. CATALOGUS