Wikkelmachine

Wikkelmachine bij Pacoma Europe

Voor het wikkelen van uw verzendingen die per pallet worden verstuurd heeft u een goede wikkelmachine nodig. Pacoma Europe kan u verschillende wikkelmachines laten zien uit het assortiment; van draaitafel tot draaiarm of ring wikkelmachines en gordijn palletwikkelmachines. De meest geschikte wikkelmachine om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken zoeken wij graag voor u uit.

Wikkelaar

Een wikkelmachine is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Maar welke wikkelmachine is voor u het meest rendabel? Daarvoor zullen wij altijd starten met een inventarisatie van uw vraag. Want, hoe wilt u bijvoorbeeld uw wikkelmachine inzetten? Wat wilt u bereiken met uw machines? Dit soort vragen moeten beantwoord worden om tot de juiste keuze te komen.

De grootste winst

Uiteindelijk zal de machine moeten leiden tot sneller en efficiënter klaarmaken van uw verpakkingen. Hetzij voor transport, hetzij voor opslag. Bij het zoeken naar een nieuwe machine is het goed om te weten waarom u met Pacoma Europa verder kunt komen. Een groot voordeel dat wij bieden is de inzet van onze technische dienst. Die past de wikkelmachine volledig aan naar uw wensen, voor zover dat technisch mogelijk is uiteraard. Een andere reden om voor onze machines te kiezen is dat onze machines een lange levensduur hebben. U wilt immers een zo hoog mogelijk rendement van uw investering. Een CE certificering zit op al onze machines. Standaard geven we daarbij gedurende een jaar garantie op elke machine.

Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de beste machine voor uw onderneming. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en we houden ook bij elke keuze rekening met de laatste trends en ontwikkelingen. Zodra we uw behoeftes en doelstellingen op een rij hebben bieden wij een goede oplossing waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Merken

Wij zijn distributeur van twee merken: SIAT en Pieri.

We hebben een zeer compleet assortiment half-automatische palletwikkelmachines van de Italiaanse machinebouwer SIAT. Pacoma heeft al meer dan 25 jaar een sterke relatie met het merk. Zo zijn wij “prefered distributor” van het merk SIAT. De wikkelmachines van SIAT van hoge Europese kwaliteit, innovatief en de uitvoering is robuust. Alle machines zijn gebruiksvriendelijk en horen tot de nieuwste wikkelmachines.

Volautomatische palletwikkelaars leveren wij van de gerenommeerde Italiaanse machinebouwer Pieri. De kwalitatief zeer hoogwaardige draaiarm en ringwikkelaars van Pieri maken dankzij Pacoma een sterke opmars in Centraal Europa. Wij informeren u graag over de voordelen van deze machines. Neemt u gerust contact op via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Bekijk ook onze andere verpakkingsmachines?

Bekijk onze: Dozensluitmachines | Doosopzetmachines | Omsnoeringsmachines