PACKAGING MACHINES & MATERIALS

Green Deal Waalwijk

14-11-2022

Pacoma Europe neemt deel aan Green Deal Waalwijk

Energie wordt nog altijd voornamelijk opgewekt met fossiele brandstoffen. Stichting Waalwijk CO₂ vrij zet zich in voor de duurzame energie-transitie. De stichting stimuleert energiebesparing en de productie van duurzame energie voor bedrijven in de regio Waalwijk.

Dit doen zij door de punten bewustwording, samenwerken en kennis delen centraal te stellen. De stichting fungeert als een netwerk voor bedrijven in de regio Waalwijk waarbinnen efficiënter met energie omgegaan kan worden en waar kennis over de energiemogelijkheden gedeeld kan worden.

Stichting Waalwijk CO₂ vrij heeft samen met Parkmanagement en andere partijen de ‘Green Deal’ gesloten. Ook bij Pacoma Europe nemen we deel aan deze Green Deal. Deelnemers van de Green Deal doen mee aan een begeleidingstraject met als doel om energie te besparen en op te wekken. Daarnaast is het voor deelnemers mogelijk om onderling, gezamenlijk te verduurzamen. Zo dragen we als bedrijf in Waalwijk bij aan de doelstelling van Gemeente Waalwijk om klimaatneutraal en -bestendig te zijn in 2043.

Green Deal

icon One-stop-shop voor totaaloplossingen
icon Top kwaliteit en kennis in eigen huis
icon Optimale service en garantie
icon Actief met innovatie en duurzaamheid

Wil je niets missen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pacoma Europe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of een offerte?

Bel +31(0)416 651 365 of stuur een e-mail naar info@pacomaeurope.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • slot gacor